Закладки (0)
Порівняння (0)
Каталог
Останні пошукові запити
  • Samsung
  • Xiaomi
  • Bosch
  • Hyundai
  • Grohe
Популярні категорії
  • Грілки каталітичні, хімічні
  • Телефони
  • Пральні порошки
  • Керамічна плитка та керамограніт
  • Сковорідки та сотейники
Говоріть
+38 (0XX) XXX-XX
Телефонуйте у Києві
Мобільні оператори
Передзвоніть мені
Кошик Купуйте і збирайте бонуси
Код: 71288-7010500
немає в наявності

Реле Вимикач бездротової Aqara T1

Характеристики

Характеристики Aqara Вимикач бездротової Aqara T1

Типреле
Протокол зв'язкуZigBee
Керуваннярадіоуправління
Особливостівіддалене керування зі смартфона
Робоча напруга100 - 250 В
Максимальний струм5 А
Максимальна потужність споживачів1.25 кВт
Матеріалпластик
Діапазон робочих температур0 - 35
Робоча вологістьдо 95%
Розміри43 х 40 х 22 мм
Штрихкод EAN-136970504213302
Вага50 г
Додаткові характеристики
Країна виробник: Китай
* Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником
* Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора
Опис

Опис Aqara Вимикач бездротової Aqara T1

Одноканальний модуль реле T1 (без нейтралі) – базується на протоколі бездротового зв'язку Zigbee 3.0. Він може контролювати стан увімкнення / вимкнення освітлення. За допомогою хабу Aqara він може реалізовувати такі функції, як дистанційне керування програмою та контроль часу. Він може працювати з іншими смарт-пристроями Aqara, щоб реалізувати більше розумних сцен.

Основні переваги:

• Нейтральний дріт не потрібен: навіть якщо у вашій настінний коробці немає нейтрального дроту, можна встановити і використовувати модуль одиночного перемикача Aqara T1.
  • Протокол Zigbee 3.0: скористайтеся перевагами найшвидшої, стабільної і енергоефективної технології розумного будинку.
  • Компактний розмір: підходить практично до будь-якої настінної коробки і може бути підключений до наявного настінного вимикача або розетки.
  • Підтримка двопозиційного перемикача: можна підключити до існуючих двопозиційних перемикачів і зробити їх розумними.
  • Пам'ять при відключенні живлення: ви можете налаштувати автоматичне включення світла після відключення електроенергії.
  • Розширений захист: із захистом від перегріву ви можете бути впевнені, що ваш будинок в безпеці.
  • Таймери та дистанційне керування: плануйте використання ваших електроприладів, перевіряйте їх стан і дистанційно керуйте ними.
  • Всебічна сумісність: підтримує найпопулярніші голосові помічники і екосистеми.

Відеоогляд Aqara T1 одноканального модуля реле без нейтралі:
Відгуки

Відгуки Aqara Вимикач бездротової Aqara T1

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!
Залишити відгук про товар
Моя оцінка
Вгору
Наші телефони
  • (063) 976-2420
  • (067) 374-7500
  • (050) 857-0305
  • (044) 206-206-9
Передзвоніть мені
Ваше ім'я
Ваш телефон
Напишіть нам листа