Закладки (0)
Порівняння (0)
Каталог
Останні пошукові запити
  • Bosch
  • Grohe
  • Gorenje
  • Cersanit
  • FA
Популярні категорії
  • Грілки каталітичні, хімічні
  • Телефони
  • Пральні порошки
  • Керамічна плитка та керамограніт
  • Сковорідки та сотейники
Говоріть
+38 (0XX) XXX-XX
Телефонуйте у Києві
Мобільні оператори
Передзвоніть мені
Кошик Купуйте і збирайте бонуси
Код: 94465-2861850
Знятий з виробництва

Ресивер цифрового телебачення Ergo DVB-T2 302

Характеристики

Характеристики Ergo DVB-T2 302

Тюнер
Типефірний
ТюнерDVB-T2
Стандарт дозволуHD
Додатково
ВиходиUSB, HDMI, вихід AV
* Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником
* Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора
Опис

Опис Ergo DVB-T2 302

Якісне телебачення без обмежень

Насолоджуйтесь переглядом телеканалів у цифровій якості вместе з телевізійним тюнером ERGO DVB-T2 302 і отримаєте першокласний набір всіх необхідних функцій і інтерфейсів, які відрізняються максимальною простотою в Підключенні і налаштуванні.

Підтримка сучасного і офіційного стандарту

Завдяки підтримці широкого частотного діапазону VHF 174-230 МГц і UHF 474-866 МГц, а також офіційного стандарту Т2, модель ERGO DVB-T2 302 дозволяє без обмежень переглядати ваші улюблені телеканали, але тепер в цифровій якості!

Ваш персональний медіа-центр

Перетворіть ваш телевізор в справжній медіа-центр вместе з тюнером ERGO DVB-T2 302! Модель здатна розпізнавати і відтворювати зображення, аудіо та відеофайли з USB-носіїв, а завдяки PVR-функціоналу жодна улюблена телепрограма не залишиться без вашої уваги - Просто запишіть її на флешку і переглядайте в зручне для вас час. ERGO DVB-T2 302 також оснащений функцією батьківського контролю з паролем, що дозволяє обмежити небажаний контент для малюків.

Повний набір сучасних інтерфейсів

Телевізійний тюнер ERGO DVB-T2 302 відрізняється винятковим комфортом підключення завдяки наявності як класичного RCA, так і цифрового HDMI виходу, що Дозволяє підключити модель до будь-якого телевізора.

Ергономіка в кожній деталі

Зрозуміла з першого погляду індикація на корпусі і наявність всіх необхідних елементів для підключення в комплекті перетворює експлуатацію тюнера ERGO DVB-T2 302 в справжнє задоволення.
Відгуки

Відгуки Ergo DVB-T2 302

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!
Залишити відгук про товар
Моя оцінка
Вгору
Наші телефони
  • (063) 976-2420
  • (067) 374-7500
  • (050) 857-0305
  • (044) 206-206-9