Закладки (0)
Порівняння (0)
Каталог
Останні пошукові запити
  • Samsung
  • Xiaomi
  • Hyundai
  • Bosch
  • Grohe
Популярні категорії
  • Грілки каталітичні, хімічні
  • Телефони
  • Пральні порошки
  • Керамічна плитка та керамограніт
  • Сковорідки та сотейники
Говоріть
+38 (0XX) XXX-XX
Телефонуйте у Києві
Мобільні оператори
Передзвоніть мені
Кошик Купуйте і збирайте бонуси
Код: 20932-12050801
Набір фігурок Kids Team Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося (Q9899-T7 1), 1280x766
Набір фігурок Kids Team Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося (Q9899-T7 1) Рекомендуемый возраст: от 3-х лет, 2 з 2, 1056x800
немає в наявності

Набір фігурок Kids Team Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося (Q9899-T7 1)

Характеристики

Характеристики Kids Team Q9899-T7 1 Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося

Дляунісекс
Рекомендований віквід 3-х років
Типнабір фігурок
Персонажіфермер, гусак, кролик, порося
Кількість предметів4 шт.
Матеріалпластик
Коліррізнокольоровий
* Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником
* Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора
Опис

Опис Kids Team Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося (Q9899-T7 1)

Що може бути цікавіше ніж знайомство з різноманітним тваринним світом сільського господарства!

Що може бути цікавіше за знайомство з різноманітним тваринним світом сільського господарства! Завдяки набору фігурок Kids Team ваша дитина може детально познайомитися з фермерським ремеслом. Ця захоплююча іграшка, що розвиває, допоможе в ході гри розібратися у видах домашніх тварин, вивчити будову тіла, забарвлення і виявити індивідуальні та видові особливості. Подібні ігри не тільки покращують пам'ять і логічне мислення, а й пробуджують у дитини інтерес до фауни та живої природи в цілому, що робить її добрішою та чуйнішою. З такими фігурками можна створювати цікаві сюжети, які допоможуть весело та пізнавально провести дозвілля. Збери всю колекцію та організуй захоплюючу гру! Підходить для дітей віком від 3-х років.

Відгуки

Відгуки Kids Team Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!
Залишити відгук про товар
Моя оцінка
Набір фігурок Kids Team Набір "Ферма" фермер, гусак, кролик, порося (Q9899-T7 1)
Вгору
Наші телефони
  • (063) 976-2420
  • (067) 374-7500
  • (050) 857-0305
  • (044) 206-206-9
Передзвоніть мені
Ваше ім'я
Ваш телефон
Напишіть нам листа
Ваше ім'я
Ваш email