Закладки (0)
Порівняння (0)
Каталог
Останні пошукові запити
  • Bosch
  • Grohe
  • Gorenje
  • Cersanit
  • FA
Популярні категорії
  • Грілки каталітичні, хімічні
  • Телефони
  • Пральні порошки
  • Керамічна плитка та керамограніт
  • Сковорідки та сотейники
Говоріть
+38 (0XX) XXX-XX
Телефонуйте у Києві
Мобільні оператори
Передзвоніть мені
Кошик Купуйте і збирайте бонуси
Код: 50031-2372865
Телевізор Skyworth 43 " 43E3, 1600x1600
Телевізор Skyworth 43 " 43E3 Тип телевизора: LED, 2 з 5, 1500x1482
Телевізор Skyworth 43 " 43E3 Операционная система: Opera TV, 3 з 5, 1600x1600
Телевізор Skyworth 43 " 43E3 Диагональ: 43 ", 4 з 5, 1500x1125
Телевізор Skyworth 43 " 43E3 Разрешение: 1920x1080, 5 з 5, 1468x971
Знятий з виробництва

Телевізор Skyworth 43 " 43E3

Огляд Skyworth 43E3

Характеристики

Характеристики Skyworth 43E3

Тип телевізораLED (Direct - задня підсвітка)
Операційна системаOpera TV
Дисплей
Діагональ43 "
Роздільна здатність1920x1080
* Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником
* Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора
Опис

Опис Skyworth 43E3

Opera Smart TV

Модель Skyworth E3 легко задовольнить запити просунутих користувачів і не викличе труднощів при налаштуванні або роботі зі Смарт контентом у початківців. Смарт інтерфейс простий і привабливий. Офіційна Opera TV Smart оболонка робить легким доступ до всіх програм, виходів, настройок і функцій телевізора з єдиного вікна. Оновлення функціональних кнопок і програмного Наповнення центрального Смарт екрану відбувається «по повітрю» (ОТА), згідно запитів і побажань користувачів.

Можливий прийом супутникового і цифрового ефірного телебачення Т2

Телевізор підтримує всі можливі Кодеки, а також формат HTML 5 і звук у форматі DTS (Digital Theatre Systems). Важливою особливістю моделі є наявність всіх можливих тюнерів: DVB-T / T2, DVB-C, DVB-S2, CI + слот.

Зручність в експлуатації

Лаконічний, компактний і оригінальний дизайн легко впишеться і доповнить будь-який інтер'єр. Вузькі рамки навколо екрану телевізора забезпечать естетичне задоволення при Щоденному використанні. Комутаційний порти на задній і бічний панелях забезпечать легкий доступ при підключенні і роботі з зовнішніми пристроями.

Якісна матриця з LED-підсвіткою

Екран Skyworth E3 оснащений яскравою, висококонтрастною матрицею з LED-підсвіткою для найкращої передачі, реалістичності і глибини кольорів в своєму класі.

Підтримка звуку DTS і Dolby Digital

Потужний звук - відмінна риса даної моделі. Звукова система виконана за технологією саундбара і складається з двох модулів 7 + 7 Вт. Телевізор підтримує технології цифрового звучання DTS (Digital Theatre Systems) і Dolby Digital.

Широкі можливості підключення

Повний набір комутаційних портів (RJ45, USB, HDMI) зробить легким підключення будь-яких зовнішніх медіа-програвачів або локальних мережевих накопичувачів, роботу в DLNA мережах.
Зручне відображення контенту з ваших мобільних пристроїв на екрані телевізора з функцією Chromecast. Всі можливі тюнери на борту: DVB-T / T2, DVB-C, DVB-S 2, CI + слот.
Відгуки

Відгуки Skyworth 43E3

Залишити відгук про товар
Моя оцінка
  • Danya Vernik
    15.02.2018
    Переваги
    Классный телик. Смарт немного необычный, но быстро привыкаешь. изображение очень хорошее и звук приличный, отдельно включается обьемное звучание, для фильмов самое оно. встроенный хромкаст реально упрощает передачу контента с планшетов на телик. за доступные деньги все работает и не виснет.
    Додайте відповідь
Вгору
Наші телефони
  • (063) 976-2420
  • (067) 374-7500
  • (050) 857-0305
  • (044) 206-206-9
Передзвоніть мені
Ваше ім'я
Ваш телефон
Напишіть нам листа
Ваше ім'я