Закладки (0)
Порівняння (0)
Каталог
Говоріть
+38 (0XX) XXX-XX
Телефонуйте у Києві
Мобільні оператори
Передзвоніть мені
Кошик Купуйте і збирайте бонуси
Увага! У зв’язку з технічними роботами з 27 жовтня оформлення та видача замовлень із пунктів самовивозу тимчасово недоступні. Будь ласка, заберіть свої замовлення до 26 жовтня включно.
Код: 60936-13547711
Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018) Тип: строитель, 2 з 6, 970x970
Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018) Возраст: от 3 лет, 3 з 6, 970x970
Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018) Материал: пластик, 4 з 6, 970x969
Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018) Особенности: создает поток воздуха; звуковые эффекты работы инструмента, 5 з 6, 917x970
Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018), 970x920
немає в наявності

Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018)

Характеристики

Характеристики Otamanko T018 Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий

Типбудівельник
Віквід 3 років
Матеріалпластик
Фізичні характеристики
Коліржовтий, чорний
Вага0.45 кг
Штрихкод EAN-134820242926564
Стать дитиниунісекс
Розмір21,5x8,5x20 см
Елементи живленнябатарейки 4х1.5V АА (не входят в комплект)
Особливостісоздает поток воздуха; звуковые эффекты работы инструмента
Додаткові характеристики
Країна виробник: Китай
* Характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником
* Колір виробу може відрізнятися через налаштування монітора
Опис

Опис Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018)

Привіт, друзі! Це я, Отаманчик, і у мене для вас дещо особливе - іграшкові електроінструменти МАЙСТЕРНЯ - справжній набір для маленького майстра! Вони такі деталізовані, що виглядають як справжні інструменти, але не переживайте вони абсолютно безпечні для дитячих ручок! МАЙСТЕРНЯ не тільки має реалістичний вигляд, але й видає характерні звуки, має підсвічування та рухливі деталі. Це допомагає малюкові уявити себе справжнім майстром, відчути радість від творчості та захопитися грою ще більше! Створює потік повітря Звукові ефекти роботи інструменту Необхідні батареї 4х1.5V АА (не входять до комплекту)
Відгуки

Відгуки Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий

На жаль, до цього товару ще не залишили відгуків. Будьте першим, хто поділився своєю думкою!
Залишити відгук про товар
Моя оцінка
Набір будівельника Otamanko Іграшковий інструмент садова повітродувка на батарейках жовтий (T018)
Вгору
Наші телефони
  • (063) 976-2420
  • (067) 374-7500
  • (050) 857-0305
  • (044) 206-206-9
Передзвоніть мені
Ваше ім'я
Ваш телефон
Напишіть нам листа
Ваше ім'я
Ваш email